Skip to Content

Dit eco-dorp protesteert tegen uitbreiding van Heathrow

Op de plek waar de derde startbaan voor de Londense luchthaven zal worden aangelegd, hebben demonstranten een duurzaam en milieuvriendelijk dorp gebouwd.
Een stel zit voor hun huis in een bebost gedeelte van Grow Heathrow Hij speelt de fiddle in folk en cilidhbands doet af en toe aan tuinieren en werkt soms als hovenier Zij studeert rechtenpinterest icon
Jonathan Goldberg, Institute
1
Een stel zit voor hun huis in een bebost gedeelte van Grow Heathrow Hij speelt de fiddle in folk en cilidhbands doet af en toe aan tuinieren en werkt soms als hovenier Zij studeert rechten
Jonathan Goldberg, Institute
Een stel zit voor hun huis in een bebost gedeelte van Grow Heathrow. Hij speelt de fiddle in folk- en céilidh-bands, doet af en toe aan tuinieren en werkt soms als hovenier. Zij studeert rechten.
2
Een 5jarig meisje zit in de joert waar ze met haar vader woont Nadat ze het grootste deel van de zomer in Grow Heathrow heeft doorgebracht zal ze binnenkort naar school gaan en met haar moeder ergens anders gaan wonen
Jonathan Goldberg, Institute
Een 5-jarig meisje zit in de joert waar ze met haar vader woont. Nadat ze het grootste deel van de zomer in Grow Heathrow heeft doorgebracht, zal ze binnenkort naar school gaan en met haar moeder ergens anders gaan wonen.
3
FoerageerSam links die zijn bijnaam heeft te danken aan zijn grote kennis van eetbare planten geeft een workshop in het verzamelen van planten aan bezoekers en medebewoners Het verzamelen van voedsel speelt een belangrijke rol in het leven van de bewoners van Grow Heathrow
Jonathan Goldberg, Institute
‘Foerageer-Sam’ (links), die zijn bijnaam heeft te danken aan zijn grote kennis van eetbare planten, geeft een workshop in het verzamelen van planten aan bezoekers en medebewoners. Het verzamelen van voedsel speelt een belangrijke rol in het leven van de bewoners van Grow Heathrow.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Een man droogt zich af na een douche in het badhok van Grow Heathrow De groep verhit het water met hout dat is gedoneerd Onlangs is in het dorp een overdekte douche aangelegd
Jonathan Goldberg, Institute
Een man droogt zich af na een douche in het badhok van Grow Heathrow. De groep verhit het water met hout dat is gedoneerd. Onlangs is in het dorp een overdekte douche aangelegd.
5
Een bewoner slaapt op een bank in Grow Heathrow Bezoekers komen naar het ecodorp om meer te weten te komen over het werk van de bewoners aan workshops en kunstprojecten deel te nemen en maandelijkse open micoptredens bij te wonen
Jonathan Goldberg, Institute
Een bewoner slaapt op een bank in Grow Heathrow. Bezoekers komen naar het eco-dorp om meer te weten te komen over het werk van de bewoners, aan workshops en kunstprojecten deel te nemen en maandelijkse open mic-optredens bij te wonen.
6
Voorwerpen en voertuigen  sommige versierd andere wachtend op hergebruik  staan in het dorp Grow Heathrow
Jonathan Goldberg, Institute
Voorwerpen en voertuigen – sommige versierd, andere wachtend op hergebruik – staan in het dorp Grow Heathrow.
Advertentie - Lees hieronder verder
7
Tijdens een oogstfeest houden bewoners van Grow Heathrow een wedstrijdje brandnetel eten De groep organiseert geregeld groepsevenementen vooral in verband met het wisselen van de seizoenen
Jonathan Goldberg, Institute
Tijdens een oogstfeest houden bewoners van Grow Heathrow een wedstrijdje brandnetel eten. De groep organiseert geregeld groepsevenementen, vooral in verband met het wisselen van de seizoenen.
8
Een bewoonster zit in haar met planten gedecoreerde woonkamer
Jonathan Goldberg, Institute
Een bewoonster zit in haar met planten gedecoreerde woonkamer.
9
Een bewoner van Grow Heathrow werkt in een tuintje De gemeenschap heeft het dorp ingericht op een plek waar ooit een kwekerij was gevestigd Gedeelten van de bodem zijn overwoekerd terwijl andere stukken land zorgvuldig worden bewerkt
Jonathan Goldberg, Institute
Een bewoner van Grow Heathrow werkt in een tuintje. De gemeenschap heeft het dorp ingericht op een plek waar ooit een kwekerij was gevestigd. Gedeelten van de bodem zijn overwoekerd, terwijl andere stukken land zorgvuldig worden bewerkt.
Advertentie - Lees hieronder verder
10
Aan het eind van de middag wast een vader zijn dochtertje
Jonathan Goldberg, Institute
Aan het eind van de middag wast een vader zijn dochtertje.

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Een bosbrand in Calistoga Californi geeft de lucht een oranje gloed Uit nieuw onderzoek blijkt dat hitte as en andere deeltjes van branden zoals deze van invloed kunnen zijn op weerpatronen in de buurt en op grote afstand

Bosbranden kunnen destructieve stormen een half continent verderop versterken

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder