Skip to Content

Silicon Valley is (bijna) volwassen - 1

Nicole Voulgaropoulos pas aangenomen bij Facebook poseert samen met haar moeder Sheryl GreenVoulgaropoulos bij het duimpje van Facebook in Menlo Park Haar vader Mel Voulgaropoulos maakt de fotopinterest icon
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Nicole Voulgaropoulos pas aangenomen bij Facebook poseert samen met haar moeder Sheryl GreenVoulgaropoulos bij het duimpje van Facebook in Menlo Park Haar vader Mel Voulgaropoulos maakt de foto
Nicole Voulgaropoulos, pas aangenomen bij Facebook, poseert samen met haar moeder Sheryl Green-Voulgaropoulos bij het duimpje van Facebook in Menlo Park. Haar vader Mel Voulgaropoulos maakt de foto.
2
Student computerwetenschappen en hacker Danny Hyun Cho links neemt even pauze om te pingpongen bij de ATT Entertainment Hackathon in juli
Student computerwetenschappen en hacker Danny Hyun Cho (links) neemt even pauze om te pingpongen bij de AT&T Entertainment Hackathon in juli.
3
Joshua Carpentier een medewerker van de startup Essential is aan het werk op de speelplaats op het kantoor van Playground Global in Palo Alto Playground financiert en ondersteunt nieuwe technologien vooral op het gebied van artificial intelligence AI Carpentier zegt Elke dag ging ik een keer van de glijbaan af Het was een goede manier om erbij stil te staan dat je altijd plezier moet houden en je werk nooit al te serieus moet nemen In oktober raakte hij zijn baan kwijt toen Essential dertig procent van de medewerkers moest ontslaan
Joshua Carpentier, een medewerker van de start-up Essential, is aan het werk op de speelplaats op het kantoor van Playground Global in Palo Alto. Playground financiert en ondersteunt nieuwe technologieën, vooral op het gebied van artificial intelligence (AI). Carpentier zegt: ‘Elke dag ging ik een keer van de glijbaan af. Het was een goede manier om erbij stil te staan dat je altijd plezier moet houden en je werk nooit al te serieus moet nemen.’ In oktober raakte hij zijn baan kwijt, toen Essential dertig procent van de medewerkers moest ontslaan.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Een Airstreamtrailer fungeert tevens als vergaderruimte in de open kantooromgeving op het hoofdkantoor van Airbnb in San Francisco
Een Airstream-trailer fungeert tevens als vergaderruimte in de open kantooromgeving op het hoofdkantoor van Airbnb in San Francisco.

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Potgrond wordt gebruikt om zaadjes in te planten en de plantenbakken van mensen met stadstuinen mee te vullen maar draagt door zijn ingredinten enorm bij aan de CO2uitstoot

Van potgrond krijg je vuile handen – letterlijk en figuurlijk

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder