Skip to Content

Silicon Valley is (bijna) volwassen - 2

Tristan Matthias heeft een week gewerkt en gewoond in de Startup Embassy nu gesloten een gedeeld hackerhuis in Palo Altopinterest icon
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Tristan Matthias heeft een week gewerkt en gewoond in de Startup Embassy nu gesloten een gedeeld hackerhuis in Palo Alto
Tristan Matthias heeft een week gewerkt en gewoond in de Startup Embassy (nu gesloten), een gedeeld 'hackerhuis' in Palo Alto.
2
Het beeld van technologische visionair Elon Musk hangt boven de eettafel van Startup Embassy De jonge techondernemers hebben zich aangemeld om een paar maanden in het huis te wonen en te werken zodat ze kunnen brainstormen en netwerken terwijl ze hun ideen ontwikkelen
Het beeld van technologische visionair Elon Musk hangt boven de eettafel van Startup Embassy. De jonge tech-ondernemers hebben zich aangemeld om een paar maanden in het huis te wonen en te werken zodat ze kunnen brainstormen en netwerken terwijl ze hun ideeën ontwikkelen.
3
In San Francisco houden Suzanna Rush Lydia Lewis en Jonny Price van links naar rechts een stafvergadering in de slaapkamer van de CEO van het crowdfundingplatform Wefunder
In San Francisco houden Suzanna Rush, Lydia Lewis en Jonny Price (van links naar rechts) een stafvergadering in de slaapkamer van de CEO van het crowdfundingplatform Wefunder.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Een planking break brengt de energie weer terug in het Wefunderteam op het kantoor in San Francisco waar tevens een aantal werknemers wonen
Een "planking break" brengt de energie weer terug in het Wefunder-team op het kantoor in San Francisco, waar tevens een aantal werknemers wonen.

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Potgrond wordt gebruikt om zaadjes in te planten en de plantenbakken van mensen met stadstuinen mee te vullen maar draagt door zijn ingredinten enorm bij aan de CO2uitstoot

Van potgrond krijg je vuile handen – letterlijk en figuurlijk

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder