Skip to Content

Deze vissen leven in de Sargassozee

door James Prosek
Sargassovispinterest icon
David Liittschwager
1
Sargassovis
David Liittschwager
Sargassovis
2
Gewone Octopus
David Liittschwager
Gewone Octopus
3
Glasoogbaars
David Liittschwager
Glasoogbaars
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Eenoogkreeftje
David Liittschwager
Eenoogkreeftje
5
Sergeantmajoorvis
David Liittschwager
Sergeant-majoorvis
6
Ballonegelvis
David Liittschwager
Ballonegelvis
Advertentie - Lees hieronder verder
7
Zeenaaktslak
David Liittschwager
Zeenaaktslak
8
Jonge eekhoornvis
David Liittschwager
Jonge eekhoornvis
9
Chrysiptera parasema
David Liittschwager
Chrysiptera parasema
Advertentie - Lees hieronder verder
10
Jonge goudmakreel
David Liittschwager
Jonge goudmakreel
11
Jonge kogelvis
David Liittschwager
Jonge kogelvis
12
Goudmakreel
David Liittschwager
Goudmakreel
Advertentie - Lees hieronder verder
13
Atlantische viervleugel
David Liittschwager
Atlantische viervleugel
14
Strandkrab
David Liittschwager
Strandkrab

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Een bosbrand in Calistoga Californi geeft de lucht een oranje gloed Uit nieuw onderzoek blijkt dat hitte as en andere deeltjes van branden zoals deze van invloed kunnen zijn op weerpatronen in de buurt en op grote afstand

Bosbranden kunnen destructieve stormen een half continent verderop versterken

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder