Op 25 juni raasde een Falcon Heavyraket van SpaceX door de ochtendhemel boven Cape Canaveral in Florida Tot de vracht die hij meevoerde  de STP2missie van het Amerikaanse Pentagon  behoorden NASAsatellieten een experimenteel zonnezeil en de gecremeerde resten van ruim 150 mensen

Voed je nieuwsgierigheid naar hemelse blikken op het universum met de meest adembenemende ruimtefoto’s van juni 2019.

Afgelopen maand legden telescopen de vurige gloed van verre sterrenstelsels vast, spotte een satelliet een spiksplinternieuwe krater op Mars en onthulden verbluffende foto’s van Cassininieuwe details van het Saturniaanse ringenstelsel. Dichterbij de aarde zag de bemanning van het International Space Station (ISS) een vulkaan in het noorden van de Stille Oceaan uitbarsten en leidde een campagne om een grote bosbrand te blussen tot opmerkelijke kenmerken in het landschap die vanuit de ruimte waren te zien.