Superluxe op safari

Wil je dolgraag op safari om de big five te spotten, maar ben je geen kampeerheld? Krijg jij de rillingen van insecten en tenten? Dan is een superluxe safarireis iets voor jou!

Foto's Van Talisman travel design
Gepubliceerd 9 nov. 2017 02:56 CET

Je hoeft niet helemaal back to basic in een tentenkamp om toch een safarirondreis te kunnen maken. Er zijn verschillende alternatieven om toch het wildleven te spotten zonder in te hoeven leveren op comfort. Een aantal privéconcessies in het Krugerpark bieden deze mogelijkheden: met exclusieve lodges en bijzondere accommodaties te midden van het Afrikaanse wildleven. 

Spot de zebra, niet de spin

Waarom zou je ervoor kiezen om in een privéconcessie te verblijven? Omdat je er voorzien bent van alle gemakken en luxe die je je maar kunt wensen, ver weg van de massa verblijft én toch middenin de natuur vertoeft. Zo verblijf je in Londolozi in sprookjesachtige accommodaties op romantische houten platforms met een zwembad om lekker af te koelen na een dag wild spotten, een balkon om na te genieten van de zonsondergang met een glas Zuid-Afrikaanse wijn en nog veel meer luxe die je jezelf graag cadeau doet op vakantie. Een aantal van deze privéconcessies bevinden zich zelfs in malariavrije gebieden! 

Echt helemaal middenin de natuur gelegen is de luxe lodge Makweti. Hier vind je boomhutachtige bungalows (met eigen zwembadje) in het Welgevonden Game Reserve. Echt een aanrader! De accommodatie is op hoge palen gebouwd, waardoor je volkomen veilig bent maar niet raar hoeft op te kijken als er ineens een zebra onder je tijdelijke huis doorloopt. 

Luxe safari’s zijn er niet alleen voor huwelijksreizen of avontuurlijke koppels. Ook families kunnen hier prima terecht. Ga bijvoorbeeld al paardrijdend op zoek naar wild bij Ant’s Hill of geniet van een uitstekende familiesafari bij Jaci’s Safari Lodge.

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.