Skip to Content

Griezelige beelden van in smog gehuld Hongkong

Door een mist van vervuiling is de skyline van Hongkong te zien op 9 januari 2017 Op zondag bereikte de luchtvervuiling een gevaarlijk niveau in Hongkong dat erg grote gezondheidsrisicos met zich meebracht Oorzaak was een moessonwind uit het noordoosten die smog vanuit het vasteland de stad in bliespinterest icon
Lam Y​ik Fei, Getty
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Door een mist van vervuiling is de skyline van Hongkong te zien op 9 januari 2017 Op zondag bereikte de luchtvervuiling een gevaarlijk niveau in Hongkong dat erg grote gezondheidsrisicos met zich meebracht Oorzaak was een moessonwind uit het noordoosten die smog vanuit het vasteland de stad in blies
Lam Y​ik Fei, Getty
Door een mist van vervuiling is de skyline van Hongkong te zien op 9 januari 2017. Op zondag bereikte de luchtvervuiling een gevaarlijk niveau in Hongkong, dat ‘erg grote’ gezondheidsrisico's met zich meebracht. Oorzaak was een moessonwind uit het noordoosten die smog vanuit het vasteland de stad in blies.
2
Toeristen nemen fotos op de promenade van Kowloon terwijl een dikke laag smog de beroemde skyline van Hongkong bedekt
Anthony Wallace, Getty
Toeristen nemen foto's op de promenade van Kowloon terwijl een dikke laag smog de beroemde skyline van Hongkong bedekt.
3
Door een mist van vervuiling is de skyline van de stad te zien
Lam Y​ik Fei, Getty
Door een mist van vervuiling is de skyline van de stad te zien.
Watch Next
 
preview for Natuur

Natuur en leefomgeving

geiten in de keniaanse woestijn op zoek naar water

World Water Map: inzicht in waterverbruik

kustwacht caribisch gebied

Sneak peek: Kustwacht Caribisch Gebied

seizoen 2 kustwacht caribisch gebied

Alles over seizoen 2 Kustwacht Caribisch Gebied

De spleten die in september 2021 ontstonden in de vulkaanketen Cumbre Vieja op La Palma waren de opmaat tot de verwoestendste vulkaanuitbarsting op de Canarische Eilanden in vijfhonderd jaar Fonteinen van lava spoten zon zeshonderd meter de lucht in en het gesmolten puin landde tot honderden meters van de nieuw gevormde krater

Onder vuur

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder