Vrijdag 22 april is het Earth day, daarom zal onze zender in het teken staan van programma’s waarin onze prachtige aarde op een indrukwekkende manier te zien is. Lees verder om meer over deze programma’s te weten te komen.

12:00 - EUROPE'S NEW WILD: EUROPE'S AMAZON

13:00 EUROPE'S NEW WILD - SAVING EUROPE'S BEARS

Europe's New Wild is het inspirerende verhaal over de terugkeer van de natuur in zeer gevarieerde en adembenemende landschappen in Europa, van de poolcirkel tot wetlands, dichte bossen en bergketens.

Europes New Wild
Europe’s New Wild
National Geographic

14:00 WILD AUSTRALIA - DESERT OF THE RED KANGAROO

15:00 WILD AUSTRALIA - JURASSIC JUNGLE

16:00 WILD AUSTRALIA - REALM OF THE WOMBAT

Het vijfde continent en zijn verrassende en geliefde natuur is het onderwerp van deze vierdelige HD serie. We zien bekende leefgebieden zoals nooit tevoren, zodat we Australië en zijn iconische dieren zien zoals we ze nog nooit eerder hebben gezien. HD Super slow motion camera's, bewegende time-lapse-fotografie, beelden uit de lucht en extreme macro-objectieven zullen onze ogen opnieuw openen voor ’s werelds droogste continent. In elk van de vier afleveringen speelt één dier de hoofdrol, maar is er ook een bijrol voor andere fascinerende verhalen en adembenemende landschappen.

Wild Australia
Wild Australia
National Geographic

17:00 WILD YELLOWSTONE - THE FROZEN FRONTIER

18:00 WILD YELLOWSTONE - GRIZZLY SUMMER

Van de makers van "The Art of Flight" komt deze geweldige special die de wilde dieren en natuurlijke historie van Amerika’s Yellowstone volgt.

Wild Yellowstone
Wild Yellowstone
National Geographic

19:00 ASIA'S WILD SECRETS - MONSOON LIFE

20:00 ASIA'S WILD SECRETS - MOUNTAIN SURVIVORS

21:00 ASIA'S WILD SECRETS - NATURE'S WEIRDEST

Azië beschikt over adembenemende landschappen van de bergtoppen in de Himalaya tot de tropische regenwouden. Ontdek hoe de dieren op deze plaatsen gedijen. Van Sri Lanka tot Indonesie en Japan leven de wildste wezens op aarde. Ontdek hoe de grote plompe lori, de komodovaraan, de moeraskrokodil en de neusaap zich hebben aangepast aan het eilandleven.

Asias wild secrets
Asia’s wild secrets
National Geographic

22:00 EUROPE FROM ABOVE 3 - THE NETHERLANDS

23:00 EUROPE FROM ABOVE 3 - UNITED KINGDOM

Europe from Above gaat boven Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het VK de lucht in om Europa's mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Prachtige hyper-lapse fotografie vanuit de lucht stelt ons in staat om de veranderingen van een seizoen in seconden te visualiseren, terwijl tulpenvelden in Nederland op magische wijze in kleur uitbarsten en watervallen in de Dolomieten veranderen in ijs. We onthullen hoe traditie, techniek en natuurlijke wonderen dit epische continent hebben gevormd - een levendig portret van deze regio's en de mensen die hun tradities in leven houden.

Europe From Above
Europe From Above.
National Geographic