Skip to Content

Dit dromerige poollandschap won de NatGeo Travel Photo Contest

Op een stormachtige lentedag in maart waaide er een stevige wind in het met besneeuwde bergen omringde Upernavik op Groenland. Fotograaf Weimin Chu had zich op een heuvel bij het vliegveld geposteerd.
Chu wandelde naar het plaatselijke vliegveldje om een weids overzicht van Upernavik te kunnen vastleggen Toen de lichten van de huizen s avonds aangingen zag het plaatsje er in zijn woorden uit als een kerstboom bij nachtpinterest icon
Weimin Chu, 2019 National Geographic Travel Photo Contest
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Chu wandelde naar het plaatselijke vliegveldje om een weids overzicht van Upernavik te kunnen vastleggen Toen de lichten van de huizen s avonds aangingen zag het plaatsje er in zijn woorden uit als een kerstboom bij nacht
Weimin Chu, 2019 National Geographic Travel Photo Contest
Chu wandelde naar het plaatselijke vliegveldje om een weids overzicht van Upernavik te kunnen vastleggen. Toen de lichten van de huizen ’s avonds aangingen, zag het plaatsje er in zijn woorden uit als “een kerstboom bij nacht”.
2
Een plaatselijke visser vaart met zijn boot door de Tasermiutfjord Chu vroeg plaatselijke booteigenaren om hem naar dit gebied te brengen waar hij wandelde en fotos maakte
Weimin Chu, 2019 National Geographic Travel Photo Contest
Een plaatselijke visser vaart met zijn boot door de Tasermiut-fjord. Chu vroeg plaatselijke booteigenaren om hem naar dit gebied te brengen, waar hij wandelde en foto’s maakte.
3
Voor een huis in Qasigiannguit in het westen van Groenland hangt de was buiten
Weimin Chu, 2019 National Geographic Travel Photo Contest
Voor een huis in Qasigiannguit, in het westen van Groenland, hangt de was buiten.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Tijdens zijn bezoek aan het dorp Tasiusaq dat zon vijftig inwoners telt overnachtte Chu in het huis van een plaatselijke leraar
Weimin Chu, 2019 National Geographic Travel Photo Contest
Tijdens zijn bezoek aan het dorp Tasiusaq, dat zo’n vijftig inwoners telt, overnachtte Chu in het huis van een plaatselijke leraar.
5
Het schijnsel van het noorderlicht danst in de nachthemel boven het Tasermiutfjord Aan het fjord liggen bekende bergen als de Ulamertorsuaq midden die 1858 meter hoog is Chu trok twee dagen door het landschap om deze afgelegen plek te bereiken
Weimin Chu, 2019 National Geographic Travel Photo Contest
Het schijnsel van het noorderlicht danst in de nachthemel boven het Tasermiut-fjord. Aan het fjord liggen bekende bergen als de Ulamertorsuaq (midden), die 1858 meter hoog is. Chu trok twee dagen door het landschap om deze afgelegen plek te bereiken.

Fotografie

afbeelding in het zuidoosten van turkije, waar tientallen dorpen onder water verdwijnen door de aanleg van een stuwdam

Stuwmeren in Turkije slokken tientallen dorpen op

in de noordindiase regio ladakh torent een enorme toren van ijs een zogenaamde ijsstoepa hoog boven een man uit terwijl het sneeuwpak in het hooggebergte steeds sneller afsmelt en gletsjers zich terugtrekken worden dit soort stoepas opgebouwd om water in bevroren vorm op te slaan met deze 335 meter hoge ijstoren bij het dorp shara phuktsey wonnen de dorpelingen de prijs voor de beste ijsstoepa het bouwwerk bevat zevenenhalf miljoen liter water waarmee akkers rond vier dorpen gerrigeerd kunnen worden

Van wanhoop tot hoop: de klimaatcrisis in beeld

Verveling is normaal in de tunnels aangezien er weinig te doen is naast het gebruiken van drugs Maar Catalina schreef ook graag

Catalina leefde in de tunnels onder Boekarest

This is an image

Zo zwaar is de Yukon Quest sledehondenrace

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder