Skip to Content

28x onze favoriete hondenfoto’s

Zelfs de redactie smolt weg de selectie van deze hondenfoto's.
Dit is Zorro en zijn zusje Madison Het zijn dwergkeeshonden van ongeveer twee jaar oud Het zijn actieve en speelse gezinshonden die denken dat ze makkelijk een labrador aankunnen Ze behoren tot de hondenfamilie van de spitsen en waren de lievelingshonden van koningin Victoria Keeshonden zijn vernoemd naar het scheldwoord voor de Nederlandse Patriotten de Kezen die dit hondentype als mascotte gebruikten Deze foto werd genomen op een strand bij Waldport Oregonpinterest icon
Susan Wilkins, Your Shot
1
Dit is Zorro en zijn zusje Madison Het zijn dwergkeeshonden van ongeveer twee jaar oud Het zijn actieve en speelse gezinshonden die denken dat ze makkelijk een labrador aankunnen Ze behoren tot de hondenfamilie van de spitsen en waren de lievelingshonden van koningin Victoria Keeshonden zijn vernoemd naar het scheldwoord voor de Nederlandse Patriotten de Kezen die dit hondentype als mascotte gebruikten Deze foto werd genomen op een strand bij Waldport Oregon
Susan Wilkins, Your Shot
Dit is Zorro en zijn zusje Madison. Het zijn dwergkeeshonden van ongeveer twee jaar oud. Het zijn actieve en speelse gezinshonden die denken dat ze makkelijk een labrador aankunnen. Ze behoren tot de hondenfamilie van de spitsen en waren de lievelingshonden van koningin Victoria. [Keeshonden zijn vernoemd naar het scheldwoord voor de Nederlandse Patriotten, de ‘Kezen’, die dit hondentype als mascotte gebruikten.] Deze foto werd genomen op een strand bij Waldport, Oregon.
2
We zaten in een plaatselijke ijssalon toen we een meisje met haar buldog zagen Deze foto behoort tot een reeks waarin we de emoties van de hond hebben vastgelegd toen hij een ijsje van het meisje kreeg
Srizvi Rizvi, Your Shot
We zaten in een plaatselijke ijssalon toen we een meisje met haar buldog zagen. Deze foto behoort tot een reeks waarin we de emoties van de hond hebben vastgelegd toen hij een ijsje van het meisje kreeg.
3
Mijn hond wacht op mijn vrouw
DJ Sonza, Your Shot
Mijn hond wacht op mijn vrouw.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Nadat ze op een warme zomerdag urenlang in de vijver zijn gesprongen nemen Juice en Blur een pauze
Len Silvester, Your Shot
Nadat ze op een warme zomerdag urenlang in de vijver zijn gesprongen, nemen Juice en Blur een pauze.
5
Rory mijn langharige dwergteckel en ik ontdekten dit park in de buurt van mijn woonplaats in New Hampshire We zijn dol op wandelen en op de gelegenheid om deze berg te beklimmen We zagen die dag nog veel andere honden op het bergpad maar zij was verreweg het kleinste hondje dat de top haalde Toch had ze nog veel energie over dus pauzeerden we zodat ik wat kon uitrusten en natuurlijk wat fotos kon maken Ik denk dat ze er op deze foto uitziet als een groots avonturier
Jamie Tussey, Your Shot
Rory, mijn langharige dwergteckel, en ik ontdekten dit park in de buurt van mijn woonplaats in New Hampshire. We zijn dol op wandelen en op de gelegenheid om deze berg te beklimmen. We zagen die dag nog veel andere honden op het bergpad, maar zij was verreweg het kleinste hondje dat de top haalde! Toch had ze nog veel energie over, dus pauzeerden we zodat ik wat kon uitrusten en, natuurlijk, wat foto’s kon maken. Ik denk dat ze er op deze foto uitziet als een groots avonturier.
6
Capa was een mannelijke chowchow van gemengd ras Hij werd in november 1998 geboren en overleed in november 2007 Ik mis hem nog elke dag
Ken Wright, Your Shot
Capa was een mannelijke chowchow van gemengd ras. Hij werd in november 1998 geboren en overleed in november 2007. Ik mis hem nog elke dag.
Advertentie - Lees hieronder verder
7
Een chihuahua heeft op de drukke avondmarkt in de Huaxistraat in Taipei een plekje gevonden om te slapen
Sam Rosenthal, Your Shot
Een chihuahua heeft op de drukke avondmarkt in de Huaxi-straat in Taipei een plekje gevonden om te slapen.
8
Lucy de ontdekkingsreizigster op haar eerste uitstapje naar Cape Cod Ze is een half jaar oude vrouwelijke Bostonterrir en zoals alle vertegenwoordigers van dit ras is ze vasthoudend atletisch en avontuurlijk Deze foto is genomen tijdens een ochtendwandeling langs de baai van Truro Massachusetts
Thomas LoPresti, Your Shot
Lucy de ontdekkingsreizigster op haar eerste uitstapje naar Cape Cod. Ze is een half jaar oude vrouwelijke Boston-terriër en zoals alle vertegenwoordigers van dit ras is ze vasthoudend, atletisch en avontuurlijk. Deze foto is genomen tijdens een ochtendwandeling langs de baai van Truro, Massachusetts.
9
Max is een vijf jaar oude Welsh corgi Pembroke Hij is heel relaxed zoals je op de foto kunt zien en is dol op alle aandacht die hij kan krijgen
Sarah Popovitch, Your Shot
Max is een vijf jaar oude Welsh corgi Pembroke. Hij is heel relaxed, zoals je op de foto kunt zien, en is dol op alle aandacht die hij kan krijgen.
Advertentie - Lees hieronder verder
10
Max is een vijf jaar oude Welsh corgi Pembroke Hij is heel relaxed zoals je op de foto kunt zien en is dol op alle aandacht die hij kan krijgen
Debbie Bryant, Your Shot
Max is een vijf jaar oude Welsh corgi Pembroke. Hij is heel relaxed, zoals je op de foto kunt zien, en is dol op alle aandacht die hij kan krijgen.
11
Zeus mijn dobermann rent door het park
Tony Franco, Your Shot
Zeus, mijn dobermann, rent door het park.
12
Oscar de cairnterrir vat samen hoe we ons toen allemaal voelden We reden vanuit Christchurch in NieuwZeeland in noordelijke richting naar Kaikoura om daar het weekend door te brengen en stopten aan de oever van de rivier de Hurunui voor een korte lunch en wat frisse lucht Het was een warme lentedag en Oscar was wild aan het ravotten Oscar is de gelukkigste en luidruchtigste hond die we ooit hebben gehad Hij is dol op iedereen en alles Zijn bijnamen zijn onder andere Oscarotti en Oscar Simpson afhankelijk van de hoogte van zijn geblaf en zijn houding
Donovan Johnson, Your Shot
Oscar de cairnterriër vat samen hoe we ons toen allemaal voelden. We reden vanuit Christchurch in Nieuw-Zeeland in noordelijke richting naar Kaikoura, om daar het weekend door te brengen, en stopten aan de oever van de rivier de Hurunui voor een korte lunch en wat frisse lucht. Het was een warme lentedag en Oscar was wild aan het ravotten. Oscar is de gelukkigste en luidruchtigste hond die we ooit hebben gehad. Hij is dol op iedereen en alles. Zijn bijnamen zijn onder andere ‘Oscar-otti’ en ‘Oscar Simpson’, afhankelijk van de hoogte van zijn geblaf en zijn houding.
Advertentie - Lees hieronder verder
13
Clouseau een Bordeauxdog vindt het fijn om op het strand zijn poten nat te maken
Tony Coppi, Your Shot
Clouseau, een Bordeauxdog, vindt het fijn om op het strand zijn poten nat te maken.
14
Mijn bullterrir springt in het zwembad om haar tennisbal terug te brengen Ze zal de bal altijd ophalen bij elk weer en elke temperatuur
Richard King, Your Shot
Mijn bullterriër springt in het zwembad om haar tennisbal terug te brengen. Ze zal de bal altijd ophalen, bij elk weer en elke temperatuur.
15
Dit is Bryce de vrolijke bearded collie Hij is op 22 mei 2005 geboren en deze foto werd genomen in Ontario Canada
Patti Waddell, Your Shot
Dit is Bryce, de vrolijke bearded collie. Hij is op 22 mei 2005 geboren en deze foto werd genomen in Ontario, Canada.
Advertentie - Lees hieronder verder
16
Bekeken op ooghoogte van een hond Voetpad over de Hudson terwijl de lente in aantocht is
Penny Smith, Your Shot
Bekeken op ooghoogte van een hond. Voetpad over de Hudson terwijl de lente in aantocht is.
17
Sjieke meisjes in een straat in Plovdiv Bulgarije
Nora Mihaylova, Your Shot
Sjieke meisjes in een straat in Plovdiv, Bulgarije
18
Digby aan boord
Rusty Munroe, Your Shot
Digby aan boord
Advertentie - Lees hieronder verder
19
De mopshond Cha Cha is een zeer actief en vriendelijk vrouwtje Ze is dol op rennen zelfs als ze niet achterna wordt gezeten Kan niet leven van droog hondenvoer Vindt het vreselijk om alleen thuis te zijn
Vytautas Ambrazas, Your Shot
De mopshond Cha Cha is een zeer actief en vriendelijk vrouwtje. Ze is dol op rennen, zelfs als ze niet achterna wordt gezeten. Kan niet leven van droog hondenvoer. Vindt het vreselijk om alleen thuis te zijn.
20
Bob de Ierse terrir is een vrouwtje dat in mei 2006 in Petteridge Kent Engeland is geboren Liefdevol en gek op schoenen
Neil Cunningham, Your Shot
Bob de Ierse terriër is een vrouwtje dat in mei 2006 in Petteridge, Kent, Engeland is geboren. Liefdevol en gek op schoenen.
Meer van
 
preview for Dieren

Dieren

een kortvinmakreelhaai of mako isurus oxyrinchus zwemt voor de westkust van het nieuwzeelandse noordereiland

Van deze haaiensoorten heb je nog nooit gehoord

male proboscis monkey nasalis larvatus with pot bellies and long noses are endemic to borneo island

Grote neus? Meer succes bij de vrouwen!

een jonge wombat vombatus ursinus tasmaniensis in healesville sanctuary de poep van deze dieren is een van de meest vreemd gevormde in het dierenrijk

Waarom is wombatpoep vierkant?

civetkatten worden in gevangenschap gehouden voor de productie van kopi luwak koffie

Het geheim achter de duurste koffie ter wereld

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder