De Drentse Dr. Pol keert terug naar Nederland met een nieuwe theatershow. In deze show wil de wereldbekende dierenarts de jonge generatie inspireren om met respect en liefde om te gaan met dier en mens. Dit doet hij door een kijkje te geven in zijn bijzondere leven op het platteland van Amerika. Hierin komen persoonlijke verhalen, levenswijsheden en anekdotes aan bod. Een perfect avondje uit voor het hele gezin!

Zijn tour begint op 4 september in Emmen en eindigt op 16 september in Groningen. Klik hier voor meer informatie over de theatervoorstellingen.

Dr. Pol krijgt een vaste thema-avond op National Geographic! Iedere vrijdagavond wordt Dr. Pol Night. Vanaf deze week zendt National Geographic iedere vrijdag van 18.00 uur tot 22.00 uur vier aaneengesloten afleveringen van ‘The Incredible Dr. Pol’ uit, een van de populairste programma’s op de zender. Dr. Pol Night is een van de vijf thema-avonden in de vernieuwde programmering van National Geographic.

Benieuwd naar de andere thema-avonden? Lees hier meer.

This is an image

WINNEN

National Geographic geeft kaarten weg voor de theatervoorstelling! In deze bijzondere show voor jong en oud vertelt Dr. Pol over werken op het platteland van Amerika en hoopt hij een jonge en nieuwe generatie te inspireren voor een simpele, down to earth levensstijl. Doe mee en maak kans op de volgende prijzen:

  • 8 x 2 kaarten voor The Incredible Dr. Pol theatervoorstelling - 10 september in Rotterdam
  • 10 x 2 kaarten voor The Incredible Dr. Pol theatervoorstelling - 14 september in Zwolle

Wil jij kans maken op deze prijzen, stuur ons dan een reactie op Facebook vóór 9 september en laat weten waar je heen wilt gaan (Rotterdam of Zwolle) en met wie. National Geographic neemt op maandagochtend 10 september contact op met de winnaars. Overige deelnemers krijgen geen bericht.

Actievoorwaarden
De voorstelling is te zien op 10 september in Rotterdam en op 14 september in Zwolle. De winnaars kunnen de kaartjes ophalen aan de kassa. Klik hier voor extra informatie over de voorstellingen.

De actieperiode loopt van 5 september t/m 9 september. De actieperiode kan door de organisator tussentijds, zonder opgaaf van redenen, worden gewijzigd.

The Incredible Dr. Pol zie je vanaf 7 september elke vrijdagavond om 18.oo uur non-stop op National Geographic.