Big Cats Initiative

Tijdens deze maand brengt National Geographic Wild het beschermen van de katachtigen en hun leefgebied onder de aandacht en wordt het Big Cats Initiative van de National Geographic Society gesteund. Meer over het Big Cats Initiative lees je hier.

Zender van de maand

Speciaal voor de Big Cat Month is National Geographic Wild vrij verkrijgbaar in je basispakket. Bekijk hier op welk kanaal jij National Geographic Wild kunt zien.

Nieuwe shows

Deze maand gaan op National Geographic Wild adembenemende programma's in première. Deze worden op woensdag om 22:00 op National Geographic herhaald.
Hieronder een overzicht van de nieuwe shows:

Zondag 2 februari om 17:55 op Wild | Woensdag 5 februari om 22:00 op National Geographic
WILD CATS OF INDIA - BIG CAT KINGDOM
Grote katachtigen zijn een cruciaal onderdeel van de Indiase natuur. Het zijn de charismatische beschermers van het ecosysteem. Kijk mee naar een sneeuwpanter en de laatste Perzische leeuwen.

Zondag 2 februari om 18:40 op Wild | Woensdag 12 februari om 22:00 op National Geographic
WILD CATS OF INDIA - MASTERS OF DISGUISE
Kijk mee met cameraman Sandesh Kadur. Hij reist het Indisch subcontinent over op zoek naar de minder bekende katachtigen, 'de kleine katten' uit India.

Zondag 9 februari om 17:55 op Wild | Woensdag 19 februari om 22:00 op National Geographic
THE REAL BLACK PANTHER
Er is een nieuwe uitdager in het Kabini-bos van India, een in tegenstelling tot alle luipaarden die voor hem kwamen. Dit is het verhaal van Saya, de echte zwarte panter, en zijn opkomst aan de macht.

Zondag 16 februari om 17:50 op Wild | Woensdag 26 februari om 22:00 op National Geographic
INDIA'S WILD LEOPARDS
Volg wildlife cameraman Sandesh Kadur in enkele van de meest uitdagende en geïsoleerde regio's van India op zijn missie om het geheime leven van de Secret Leopards van India te ontdekken.