Skip to Content

Wat deed deze tweeduizend jaar oude papegaaienmummie in Mexico?

Materiaal dat door plaatselijke bewoners werd verzameld zonder context Ze werden geregistreerd door archeologen van het Instituto Nacional de Antropologa e Historiapinterest icon
Emiliano Gallaga, EAHNM-INAH
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Toen haar eerste capibara stierf aan een leveraandoening kocht Melanie Typaldos Garibaldi Rous De Texaanse zag de grote knaagdieren in het wild in Venezuela en wilde er graag een als huisdier De dieren overleven vaak niet in gevangenschap
Vincent J Musi, National Geographic Creative
Toen haar eerste capibara stierf aan een leveraandoening, kocht Melanie Typaldos Garibaldi Rous. De Texaanse zag de grote knaagdieren in het wild in Venezuela en wilde er graag een als huisdier. De dieren overleven vaak niet in gevangenschap.
2
Pamela Rosaire Zoppe een dierentrainster uit Florida kocht Chance van zijn vorige eigenaren die hem niet langer konden houden Hij treedt nu op in Hollywoodfilms Chimpansees zijn zo intelligent dat ze zich gaan vervelen stelt ze
Vincent J Musi, National Geographic Creative
Pamela Rosaire Zoppe, een dierentrainster uit Florida, kocht Chance van zijn vorige eigenaren, die hem niet langer konden houden. Hij treedt nu op in Hollywoodfilms. “Chimpansees zijn zo intelligent dat ze zich gaan vervelen,” stelt ze.
3
Poema Sasha is de liefde van mijn leven aldus Mario Infanti Hij trainde meer dan duizend uur voordat hij zijn eerste wilde katten kocht De musicus uit Florida liet de nagels van Sasha verwijderen toen ze een maand oud was maar ze kan nog steeds bijten
Vincent J Musi, National Geographic Creative
Poema Sasha is “de liefde van mijn leven,” aldus Mario Infanti. Hij trainde meer dan duizend uur voordat hij zijn eerste wilde katten kocht. De musicus uit Florida liet de nagels van Sasha verwijderen toen ze een maand oud was, maar “ze kan nog steeds bijten.”
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Een Birmese python kronkelt om Albert Killian in diens woning in Florida waar hij met zestig slangen woont Naast de giftige slangen hangen kaartjes waarop het tegengif staat dat bij een beet moet worden gebruikt en het dichtstbijzijnde ziekenhuis dat dit in huis heeft
Vincent J Musi, National Geographic Creative
Een Birmese python kronkelt om Albert Killian in diens woning in Florida waar hij met zestig slangen woont. Naast de giftige slangen hangen kaartjes waarop het tegengif staat dat bij een beet moet worden gebruikt, en het dichtstbijzijnde ziekenhuis dat dit in huis heeft.
5
John Matus kocht Boo impulsief toen zij nog jong was Afgelopen zomer gaf de inwoner van Ohio haar weg aan een reservaat Ze moet met haar soortgenoten kunnen leven zegt hij Bij mij is ze eenzaam
Vincent J Musi, National Geographic Creative
John Matus kocht Boo impulsief, toen zij nog jong was. Afgelopen zomer gaf de inwoner van Ohio haar weg aan een reservaat. “Ze moet met haar soortgenoten kunnen leven,” zegt hij. “Bij mij is ze eenzaam.”
6
Shawn Geary met Allo Shawn is een ITprofessional Zijn oma had stinkdieren waar hij als kind mee speelde Zijn vrouw Carole wilde er altijd al een
Vincent J Musi, National Geographic Creative
Shawn Geary met Allo. Shawn is een IT-professional. Zijn oma had stinkdieren waar hij als kind mee speelde. Zijn vrouw Carole wilde er altijd al een.
Advertentie - Lees hieronder verder
7
Een van de redenen dat Bobbi Phelan een huzaaraap kocht is dat ze niet agressief zijn Toch ontsnapte Eujo een keer De aap krabde de zoon van Phelan en beet haar hond De kooi van Eujo is tegen de woonkamer van het huis van Phelan in Indiana aangebouwd Via een luik is een groter buitenverblijf bereikbaar
Vincent J Musi, National Geographic Creative
Een van de redenen dat Bobbi Phelan een huzaaraap kocht, is dat ze niet agressief zijn. Toch ontsnapte Eujo een keer. De aap krabde de zoon van Phelan en beet haar hond. De kooi van Eujo is tegen de woonkamer van het huis van Phelan in Indiana aangebouwd. Via een luik is een groter buitenverblijf bereikbaar.
8
Dierenarts Melanie Butera uit Ohio nam het blinde hertje Dillie in huis toen haar moeder haar verstootte Dillie sliep eerst in de kamer bij Butera maar heeft inmiddels een eigen kamer Ze heeft een leven als een prinses vertelt Butera
Vincent Musi, National Geographic Creative
Dierenarts Melanie Butera uit Ohio nam het blinde hertje Dillie in huis toen haar moeder haar verstootte. Dillie sliep eerst in de kamer bij Butera, maar heeft inmiddels een eigen kamer. “Ze heeft een leven als een prinses,” vertelt Butera.
9
Alison Pascoe Friedman is zologe Zij kreeg Amelia nadat het diertje in 1980 was gered en trainde haar voor een onderzoeksproject naar gedrag Na afloop van het project nam ze de kapucijnaap in huis in haar woning in New York De 45jarige Amelia overleed in haar slaap nadat deze foto was genomen
Vincent J Musi, National Geographic Creative
Alison Pascoe Friedman is zoöloge. Zij kreeg Amelia nadat het diertje in 1980 was gered en trainde haar voor een onderzoeksproject naar gedrag. Na afloop van het project nam ze de kapucijnaap in huis in haar woning in New York. De 45-jarige Amelia overleed in haar slaap nadat deze foto was genomen.
Advertentie - Lees hieronder verder
10
Mijn leven staat volledig in het teken van de dieren vertelt LeslieAnn Rush een paardentrainster uit Florida Ik ga bijna nooit een nacht weg of op vakantie Zij bracht haar kangoeroes en makis van jongs af aan groot
Vincent J Musi, National Geographic Creative
“Mijn leven staat volledig in het teken van de dieren,” vertelt Leslie-Ann Rush, een paardentrainster uit Florida. “Ik ga bijna nooit een nacht weg of op vakantie.” Zij bracht haar kangoeroes en maki's van jongs af aan groot.
Watch Next
 
preview for Dieren

Dieren

uitsnede van links een wolf en rechts een hond

Zo komt je hond aan zijn onweerstaanbare puppyogen

spin gefotografeerd door javier aznar in de ecuadoriaanse jungle

Bang voor spinnen? Deze zijn eerder schattig

Bij Perth in Australi neemt een man een selfie met een quokka

De quokka is het gelukkigste dier op aarde

jane goodall voor een waterval in tanzania

Jane Goodall geeft een lezing in Nederland

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder